2010-01-11

Vegetarisk Renskav



Kristoffers härliga vegetariska renskav med morotssallad! Smakvindar från norr blåser in med morot, kantarell och pepparrot, men även en svag östlig bris är kännbar i form av basmatiriset. Till detta serverades en rustik limpa med smör samt ett glas vatten.

5 kommentarer:

  1. Recept för guds skull

    SvaraRadera
  2. Bryn en gullök, tillsätt mer smör och kantereller. När kanterellerna är lagom stekta tillsätts även qourn/sojastrimlor. Ett paket matlagningsgrädde, svampbuljong, salt, peppar och det viktigaste av allt:pepparrot. Låt koka ihop i 10 minuter. Klart att servera.

    Viltsmaken i ren ersätts med hjälp av att servera rätten med vildris.

    SvaraRadera
  3. "Viltsmaken i ren ersätts med hjälp av att servera rätten med vildris."

    Erkänn att en del av dig fortfarande längtar tillbaks till Göteborg?

    Receptet nedskrivet för framtida bruk en av de absoluta favoriterna på nyårsmiddagen. Brukar du använda torkad svamp?

    SvaraRadera
  4. patrik: nej senast var den fryst men torkad är ju minst lika bra. Det viktiga är ju bara att låta svampan va i pannan så länge så den gett ifrån sig allt vatten och börjat brynas.

    SvaraRadera